Välkommen till en inspirerande träff!

Hälsoträffen innebär att du får träffa en hälsocoach som inspirerar och uppmuntrar dig till en livsstil som ger dig fler friska dagar.

Vad ingår?

I Ömsen Hälsa ingår en hälsoträff vart tredje år utan extra kostnad. Vid behov kan en hälsoplan göras upp med individuella mål.

Hälsocoach

Hälsocoachen inspirerar och uppmuntrar dig till en livsstil som ger dig fler friska dagar.

Boka tid

Du bokar själv en tid till den första hälsoträffen som hålls på Medimar – det går enklast via Ömsen Hälsa-appen eller Medimars växel på telefon 018 14404.

Provtagning

Före den första träffen, senast dagen innan, kommer du till Medimar för att lämna några blodprover. Proverna ska tas på fastande mage.

En piggare vardag med Ömsen Hälsa
Cecilia och Lovisa

Hälsoträff-teamet

Nu ingår även Lovisa i Hälsoträff-teamet. Hon är fysioterapeut och kan exempelvis hjälpa dig med ett träningsprogram eller med att rehabilitera en skada.

Se vår hälsocoach Cecilia berätta hur det går till när du träffar henne

Vad händer sen?

Möte med hälsocoachen

Hälsoträffen är ett individuellt möte mellan dig och hälsocoachen. Eftersom du redan svarat på en enkät och lämnat blodprover har hälsocoachen hunnit förbereda mötet för att det ska bli så givande som möjligt.

Kost, motion, stress och återhämtning

Under träffen läggs fokus på fyra livsstilsområden – kost, motion, stress och återhämtning. Vad fungerar bra i ditt liv? Vad kan du bygga vidare på? Finns det något du kan och vill ändra på?

Hitta verktygen för ett hälsosammare liv

Hälsocoachen hjälper dig att hitta de verktyg som just du behöver för att få fler friska dagar. Det handlar om motivation och inspiration, inte om pekpinnar och förbud.

Hälsoplan

Vid behov kan en hälsoplan göras upp där individuella mål ingår. Då blir det också en uppföljning, antingen vid en ny hälsoträff eller per telefon.

Nyfiken på vad hälsoförsäkringen täcker utöver att hjälpa dig till ett hälsosammare liv?

Nyfiken på vad hälsoförsäkringen täcker utöver att hjälpa dig till ett hälsosammare liv?

Du vet väl om att vi har en app!

Du som kund kan ladda ner den här.