Välkommen till en inspirerande träff! | Ömsen Hälsa

Välkommen till en inspirerande träff!

Ömsen Hälsa bjuder dig på en hälsoträff utan extra kostnad. Du får träffa en hälsocoach som inspirerar och uppmuntrar dig till en livsstil som ger dig fler friska dagar. Du bokar själv en tid till den första hälsoträffen som hålls på hälso- och sjukvårdskliniken Medimar – det går enklast via Min sida på ömsenhälsa.ax – och fyller på förhand i en enkät om din livsstil som du också hittar på Min sida. I god tid före den första träffen, senast dagen innan, kommer du till Medimar för att lämna några blodprover som också ingår. Proverna ska tas på fastande mage.

Vad händer sen?

Hälsoträffen är ett individuellt möte mellan dig och hälsocoachen. Eftersom du redan svarat på en enkät och lämnat blodprover har hälsocoachen hunnit förbereda mötet för att det ska bli så givande som möjligt.

Under träffen läggs fokus på fyra livsstilsområden – kost, motion, stress och återhämtning. Vad fungerar bra i ditt liv? Vad kan du bygga vidare på? Finns det något du kan och vill ändra på?

Hälsocoachen hjälper dig att hitta de verktyg som just du behöver för att få fler friska dagar. Det handlar om motivation och inspiration, inte om pekpinnar och förbud.

Vid behov kan en hälsoplan göras upp där individuella mål ingår. Då blir det också en uppföljning, antingen vid en ny hälsoträff eller per telefon.

I Ömsen Hälsa ingår en till tre hälsoträffar vart tredje år.

 

Våra försäkringar